Samsung Galaxy s5 in combinatie met een sim only abonnement?

De Samsung Galaxy s5 is alweer enkele maanden in Nederland verkrijgbaar en is hét vlaggenschip van Samsung van dit jaar. Het toestel kenmerkt zich door uitstekende specificaties en een strak design. Het toestel is één van de meest innovatieve smartphones van dit moment, al zit de concurrentie de laatste tijd ook niet stil. Ben je fan van Samsung smartphones, dan mag de Samsung Galaxy s5 niet ontbreken aan je collectie.

Wil je de Samsung Galaxy s5 graag in je bezit krijgen, dan zijn er diverse mogelijkheden, waarbij het voornamelijk belangrijk is wat je budget is en je bel/internet gedrag. Zo kun je het toestel bijvoorbeeld bestellen in combinatie met een traditioneel abonnement, maar ook los (zonder abonnement). Een andere optie is om het toestel los te kopen en daarbij een goedkope sim only af te sluiten, waardoor je maandelijks vele euro’s kunt besparen.

Een Samsung Galaxy S5 in combinatie met een normaal abonnement is verreweg de meest gebruikte optie. Deze optie is voornamelijk populair vanwege de prijs van het toestel. In combinatie met een abonnement is het toestel doorgaans namelijk gratis. Houdt er dan wel rekening mee dat je vaak 24 maanden aan een abonnement vast zit, waarvoor je natuurlijk ook een maandelijks bedrag betaald.

Wil je de Galaxy S5 bestellen, zorg er dan altijd voor dat je de beste Galaxy aanbiedingen op zoekt, aangezien er vaak gestunt wordt met de abonnementsprijzen van het toestel. Het zou jammer zijn als je daarom teveel betaald voor je toestel in combinatie met abonnement.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *